• newbanner.jpg
  • WE SPECIALIZED IN BIODEGRADABLE DIPOSABLES.
  •  One-stop purchasing saving time and cost for customer.
  • PLA RESIN

Produk Nyokot Up

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

Aichi Solusi

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

ngeunaan Company

Desain filsafat: "AGAPE" mangrupakeun jenis cinta ti Allah.

kontak Aichi

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.