•  One-stop purchasing saving time and cost for customer.
  • WE SPECIALIZED IN BIODEGRADABLE DIPOSABLES.
  • newbanner.jpg
  • PLA RESIN

Produkte Pick Up

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të Formacionet produktit
që pikërisht përshtatet për aplikacione të ndryshme dhe mjediset operative.

Aichi Zgjidhja

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të Formacionet produktit
që pikërisht përshtatet për aplikacione të ndryshme dhe mjediset operative.

Rreth kompanisë

Filozofia Design: "Agape" është një lloj dashurie nga Perëndia.

Kontakt Aichi

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.