•  One-stop purchasing saving time and cost for customer.
  • WE SPECIALIZED IN BIODEGRADABLE DIPOSABLES.
  • newbanner.jpg
  • PLA RESIN

Производи Трансферот

Ние нудиме широк спектар на производи тиа
кои точно одговараат за различни апликации и оперативни средини.

Aichi решение

Ние нудиме широк спектар на производи тиа
кои точно одговараат за различни апликации и оперативни средини.

за компанијата

Дизајн филозофија: "Агапе" е еден вид на љубов од Бога.

контакт Aichi

За информации во врска со нашите производи и ценовникот, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.