• newbanner.jpg
  • WE SPECIALIZED IN BIODEGRADABLE DIPOSABLES.
  •  One-stop purchasing saving time and cost for customer.
  • PLA RESIN

Products Pick Up

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

Aichi Solution

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

About Company

Desain filsafat: "Agape" jenis katresnan saka Gusti Allah.

Contact Aichi

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.